חדשות

עצור
הארץ
כלכליסט

צור קשר

מאשר קבלת דיוור
חנות היין
טעימות יין
המרכז ללימודי יין
מועדון החברים
  • פרינציץ
  • פרינציץ1
  • פרינצי'ץ

Dario Princic

Princic works in a completely hands off way to keep things as natural as possible

Jansic Robinson

 

רקע
חווה קטנה לרגלי ההרים שמסמנים את הגבול בין איטליה לסלובניה, בפריולי, סמוך לשתי ה״גוריציות״ - הישנה, בצד האיטלקי, ו׳נובה-גוריציה׳ של הצד הסלובני.

   

            

 

בכרם 

הכרמים ממוקמים באוסלביה ונטועים בצפיפות מטורפת בשיטת Guyot.

עשרה הקטרים בסך הכל, מתוכם שישה עם קרקע קלאסית של גיר וחימר, מהם מייצרים כמות מוגבלת מאד של 25,000 בקבוקים לשנה: ריבולה , שרדונה , סוביניון , פינו נואר , מרלו וקברנה סוביניון.

דאריו פרינצ׳יץ׳ מייצר בנוסף ליינות זניים גם ממסך שמורכב מסוביניון, שרדונה ופינו גריג׳יו.
אורגני מאז 1988, הוא מייצר יבול נמוך באופן קיצוני.

ב-2008 הוא חווה מתקפה חמורה של קמחון, שהרס 90% מיבול באותה שנה (2,800 בקבוקים יוצרו). 


ביקב

היינות של דריו פרינצ'יץ' הם עבודת נמלים בכרם ובשיטות מסורתיות ביקב.

ליינות פרינצ'יץ' רמת אלגנטיות משל עצמם ועוצמה מטורפת.

הלבנים עשויים תוך כדי השרייה ארוכה עם הקליפות ויישון בחביות עץ ישנות מאוד אשר נרכשו מיושקו גרבנר.

הוא משתמש בחביות ישנות מאד בכדי שהיין יהיה טבעי וטהור ונטול השפעות טעם של העץ.

 

 

             

 

                                                    

           נפתחה חנות הדגל ברחוב פרישמן 73 תל אביב (מול כיכר מסריק)

 

                        

 

                                               אין להעתיק, או לעשות שימוש בחומרים באתר זה, בשום צורה שהיא, אלא ברשות מפורשת בכתב מג'יאקונדה

עבור לתוכן העמוד