חדשות

עצור
הארץ
כלכליסט

צור קשר

מאשר קבלת דיוור
חנות היין
טעימות יין
המרכז ללימודי יין
מועדון החברים

Potel Aviron

רקע

את המיזם הקטן פוטל אבירון ניקולא החל עם שותפו – סטפן אבירון בשנת 2000 - בציר מעולה הדורש כבוד.
שניהם ייננים מיומנים ומנוסים, אמנים צעירים אשר מקדישים עצמם לגידול יינות אותנטיים ואשר בחרו לייצר מגוון רחב של יינות, בעיקר מאזור בוז'ולה.

סטפן אבירון גדל באזור בוז'ולה ושולט היטב בכל נבכי האזור.
הם מייצרים יין מענבים מגפנים בוגרות בשיטות מסורתיות.

 

בכרם

בסטפן אווירון אימצו כורמות מסורתית, כמעט רדיקלית; גידול גפנים ברי קיימא, גפנים ישנות מאוד וטכניקות בורגונדי קלאסיות.

המיקוד הוא ב"קרו" המשובחים של בוז'ולה והחלקות הטובות ביותר ליינות ייחודיים, מאוד אקספרסיביים, הראויים ליישון ארוך.

 

ביקב

ניקולא וסטפן הם "אולד סקול".

האדומים נעשים בייננות מסורתית ויישון בעץ אלון, כדי לאפשר ליינות לבטא את העומק.

הלבנים גם הם מתבגרים באלון.

זה מדהים כמה ייחודי ועקבי הסגנון ואפיוני כל כרם.

יינות אלה מציעים תמורה מצוינת אפילו בסטנדרטים גבוהים של יחס מחיר / איכות.

 

 

              

 

                                                    

           נפתחה חנות הדגל ברחוב פרישמן 73 תל אביב (מול כיכר מסריק)

 

                        

 

                                               אין להעתיק, או לעשות שימוש בחומרים באתר זה, בשום צורה שהיא, אלא ברשות מפורשת בכתב מג'יאקונדה

עבור לתוכן העמוד