חדשות

עצור
הארץ
כלכליסט

צור קשר

מאשר קבלת דיוור
חנות היין
טעימות יין
המרכז ללימודי יין
מועדון החברים
  • רוש דה בלן
  • רוש דה בלן1

Maison Roche de Bellene

רקע
הפילוסופיה היא אותה הפילוסופיה שליוותה את ניקולה בכל השנים האחרונות – ייצור יין ממוקד טרואר, יין שכל כולו חזון.
הדגש הוא על היינות המשובחים ביותר שניתן לייצר, ה"הוט קוטור" של בורגון.
ניקולא תמיד היה מפורסם כמקור לענבים באיכות גבוהה ממקורות רבים בבורגון.

 

בכרם
משתמשים, אך ורק, בחומרים שאינם מזהמים וחושבים במונחים של חיסכון באנרגיה.
האידיאל הוא להפיק יין מגפנים בוגרות ככל האפשר, שהצעירה ביותר מביניהן בת 35 שנה.
הכרמים מעובדים על פי שיטות אורגניות מאז 2006 וכעת הם מאושרים ביודינאמית.
ניקולא סובר כי שורשיה של גפן בוגרת חודרים עמוק לתוך האדמה ומביאים לידי ביטוי את הטוב ביותר מהטרואר.
גפנים בוגרות עמידות יותר לתנאי מזג אויר שונים גם בשנים של חום קיצוני.

 

                      

 

ביקב
לאחר הבציר מתבצעת תסיסה ספונטאנית ללא תוספים בשום שלב.
הויניפיקציה היא מינימליסטית בגישה - ללא אנזימים, הוספת שמרים, התאמות חומצה או סינון.
ניקולא מבקש לייצר סגנון עשיית יין המביע את החזון שלו, יין שהוא תוצר טרואר טבעי.

 

 

                                                    

           נפתחה חנות הדגל ברחוב פרישמן 73 תל אביב (מול כיכר מסריק)

 

                        

 

                                               אין להעתיק, או לעשות שימוש בחומרים באתר זה, בשום צורה שהיא, אלא ברשות מפורשת בכתב מג'יאקונדה

עבור לתוכן העמוד