חדשות

עצור
הארץ
כלכליסט

צור קשר

מאשר קבלת דיוור
חנות היין
טעימות יין
המרכז ללימודי יין
מועדון החברים
  • שאטו בל ריבה
  • שאטו בל ריבה1

Chateau Belle-Rive

Powerful, thick, and focused

Robert Parker

 

רקע

אחת האחוזות הותיקות, החשובות והמובילות ב- Grand Cru Quarts de Chaume, אשר אימצה לעצמה שיטות עבודה של Chateau Yquem.

 

בכרם

הכרמים ללא רבב, הבציר נעשה בחמישה סבבים על מנת להבטיח בשלות מלאה ובריאות שלמה של הענבים.

יבול נמוך מאד והבציר הוא רק של ענבים הנגועים בבוטריטיס.

 

 

     

 

ביקב

אחוזה זו מייצרת יינות ברמה עולמית. התסיסה נעשית בחביות ונמשכת חורף שלם. ההבדל הגדול בין יינות אלה ליינות סוטרן הוא שהביקבוק נעשה בסוף אפריל כשהיישון נעשה בבקבוק ולא בחבית. יינות אלה יחזיקו מאה שלמה בקלות. 
שיטות העבודה מיועדות לייצור יינות עילאיים, כל סבב בציר כזה עובר ויניפיקציה בנפרד. בבעלות האחוזה שתי אחוזות נוספות בעמק הלואר. 

 

לאתר של Chateau Belle-Rive 

                                                    

           נפתחה חנות הדגל ברחוב פרישמן 73 תל אביב (מול כיכר מסריק)

 

                        

 

                                               אין להעתיק, או לעשות שימוש בחומרים באתר זה, בשום צורה שהיא, אלא ברשות מפורשת בכתב מג'יאקונדה

עבור לתוכן העמוד