צור קשר

מאשר קבלת דיוור
חנות היין
טעימות יין
המרכז ללימודי יין
מועדון החברים
  • כתבות יין
  • כתבות יין1
  • כתבות יין

טמפרטורות הגשת יין

23/10/2007

© כל הזכויות שמורות לג'יאקונדה

 

שיראז אוסטרלי, קברנה סוביניון קליפורני, יינות עמק הרון או וינטאג' פורט - 18 מעלות.
בורדו, שאטונף-דו-פאף, ריברה דל דוארו, פינוטאז' דרום אפריקאי או קליפורני, קברנה סוביניון אוסטרלי או צ'ילאני - 17 מעלות.
קוט ד'אור בורגון, אדומים מדרום צרפת, אדומים מדרום איטליה, ריוחה, טורו, פינו נואר אוסטרלי או קליפורני, רובי או טאוני פורט - 16 מעלות.
קוט שלונה, זינפנדלים צעירים, פינו נואר מאורגון, קברנה סוביניון, או פינו נואר ניו-זילנדי - 15 מעלות.
יינות משינון בעמק הלואר, בורגואי, צפון איטליה, וקברנה סוביניון ממדינת וושינגטון, ואלפוליצ'לה וקיאנטי צעיר - 14 מעלות.
בוז'ולה צעיר, סונסר אדום, ברדולינו, פורטוגזים צעירים - 13 מעלות.
שרדונה קליפורני ואוסטרלי, סוטרן, לבנים מ קוט ד'אור בורגון, גרמנים מתוקים, קבינטים או שפטלזה מהריין או המוזל, טוקאי, מוסקט אוסטרלי, שרדונה עצי איטלקי, ריוחה לבן עצי, פינו ואמונטילדו שרי, מדרה ופורט לבן - 10 מעלות.
לבנים מפסק לאוניאן ו-גראב, לבנים מצפון מזרח איטליה, שרדונה ממדינת וושינגטון, שרדונה מצ'ילה, סמיון אוסטרלי, שרדונה ניו זילנדי - 9 מעלות.
אלזס, שבלי, קוט שאלונה, מאקון, ריזלינג גרמני יבש, יינות פראנקן, ריזלינג אוסטרי, ריזלינג אוסטרלי, רוזה מקברנה או גרנאש - 8 מעלות.

לכתבות יין נוספות

                                                    

           נפתחה חנות הדגל ברחוב פרישמן 73 תל אביב (מול כיכר מסריק)

 

                        

 

                                               אין להעתיק, או לעשות שימוש בחומרים באתר זה, בשום צורה שהיא, אלא ברשות מפורשת בכתב מג'יאקונדה

עבור לתוכן העמוד